Clatite Elvis

Clatite Elvis
Clătitele Elvis ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide, ouă, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Clatite Elvis, Clatite Vegane Elvis, și Clatite Elvis Cu Ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, praful de copt, sarea și zahărul brun în castron. Bateți oul și laptele împreună și amestecați untul de arahide până se omogenizează într-un al doilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Împingeți amestecul de lapte în ingredientele uscate doar până când este umezit, apoi amestecați untul topit și extractul de vanilie. Îndoiți ușor chipsurile de ciocolată și banana tăiată cubulețe în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și turnați 1/4 cană de bătut pe clătită în mijlocul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Lăsați clătita să gătească până când fundul este maro auriu și există multe găuri mici în partea de sus a clătitei înainte de a răsturna, aproximativ 2 minute. Gatiti cealalta parte pana se rumeneste si mijlocul clatitei este setat, 2-3 minute. Repetați cu aluatul rămas.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista