Clatite Cu Cartofi Bacon

Clatite Cu Cartofi Bacon
Nevoie de o garnitură fără lactate? Clătitele cu cartofi cu slănină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de slănină, ulei vegetal, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clatite Cu Cartofi Bacon, Clătite de cartofi cu slănină și salvie, și Piure de clătite de cartofi cu Gruyere, spanac și slănină.

Instrucțiuni

1
Gătiți slănina într-o tigaie la foc mediu până când este crocantă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge; lăsați să se răcească și să se sfărâme. Rezervați picăturile de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați slănina mărunțită, cartofii, făina, ouăle, usturoiul, cimbru, sare și piper negru într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se toarnă ulei vegetal adânc de aproximativ 1/4 inch în tigaie cu picături de slănină și se pune la foc mediu; se încălzește până când picăturile de ulei și slănină strălucesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Aruncați ușor amestecul de cartofi prin îngrămădirea lingurii în ulei fierbinte și aplatizați cartofii în chiftele mici de aproximativ 3 inci în diametru. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista