Clatite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă este plăcută de 831 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanillan, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral quinoa {cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată}, Clătitele mele fără gluten (și clătite lipicioase cu budincă de caramel!), și Clătite de mare chiliene sau Bindaetteok (clătite coreene de fasole mung) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie plată antiaderentă.
Combinați toate ingredientele umede (lapte non-lactat, arțar, apă, vanilie) într-un castron. Cerneti ingredientele uscate (faina, praful de copt, scortisoara, sare) intr-un alt bol.
Se toarnă umed în uscat și se amestecă ușor până se amestecă uniform, adăugând încă 1/4 cană de lapte fără lapte, dacă este necesar. Aluatul va fi foarte gros.
Lăsați să se odihnească 10 minute dacă puteți. Puneți aluatul pe tigaie și puneți fructele în aluat dacă utilizați. Când fundul clătitelor este auriu și încep să apară bule pe vârfuri, răsturnați. Gatiti inca 2-3 minute.Sfatul bucătarului: folosiți o cană de măsurare de 1/4 cană pentru a turna aluatul pentru a menține clătitele uniform dimensionate.Informații Nutriționale
80gfibre dietetice3. 20gzahări4. 60gproteine4g