Cizmarul de fructe al lui tati

Cizmarul de fructe al lui tati
Nu poți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încearcă Daddy's Fruit Cobbler. Pentru 34 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 12. O porție conține 247 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes necesită umplutură de plăcintă cu fructe, apă, margarină și lapte. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Daddy’s Blackberry Cobbler, Fruit Cobbler (pentru 2) și Fruit Cobbler.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Cobbler funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Spumant Wine și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista