Cizmar De Mure-Pere

Cizmar De Mure-Pere
BlackBerry-pere Cizmar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 vas de copt de 1/2 litru cu laturi înalte de 2 inci. Aruncați ușor fructe de pădure, pere, 2/3 cană zahăr, vin, coajă și 1/2 linguriță scorțișoară într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Fructe De PadureFructe De Padure
UntUnt
PerePere
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt, sarea și restul de 3/4 cană de zahăr într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați lapte, unt topit și extract de migdale; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Răspândiți aluatul în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați amestecul de fructe de pădure-pere deasupra aluatului (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
PerePere
6
Se presară cu scorțișoară suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
7
Coaceți cizmarul până când crusta este așezată în centru și rumenită la margini, aproximativ 1 oră. Se răcește 30 de minute. Praf cu zahăr pudră; serviți cald cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
înghețatăînghețată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
De ce nu amestecați fructele în aluat? Lăsat netulburat, aluatul se umflă în jurul fructelor în timpul coacerii, formând o margine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista