Cizmar De Mure-Pere
BlackBerry-pere Cizmar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 vas de copt de 1/2 litru cu laturi înalte de 2 inci. Aruncați ușor fructe de pădure, pere, 2/3 cană zahăr, vin, coajă și 1/2 linguriță scorțișoară într-un castron mediu.
Bateți făina, praful de copt, sarea și restul de 3/4 cană de zahăr într-un alt castron mediu.
Adăugați lapte, unt topit și extract de migdale; bateți până se omogenizează.
Răspândiți aluatul în vasul pregătit.
Așezați amestecul de fructe de pădure-pere deasupra aluatului (nu amestecați).
Se presară cu scorțișoară suplimentară.
Coaceți cizmarul până când crusta este așezată în centru și rumenită la margini, aproximativ 1 oră. Se răcește 30 de minute. Praf cu zahăr pudră; serviți cald cu înghețată, dacă doriți.
De ce nu amestecați fructele în aluat? Lăsat netulburat, aluatul se umflă în jurul fructelor în timpul coacerii, formând o margine crustă.