Cizmar cu lapte bătut, mere și fructe de pădure

Cizmar cu lapte bătut, mere și fructe de pădure
Zară, mere și fructe de pădure Cizmar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort betty, zară, topping rece biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Și Fructe De Pădure, Cizmar Cu Fructe De Mere Cu Ghimbir, și Cizmar de mere cu sos tare de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, aruncați ușor mere, fructe de pădure, zahăr, coajă de lămâie și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Fructe De PadureFructe De Padure
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Răspândiți fructele în strat uniform în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort și Zara până se omogenizează. Se pune lingura peste amestecul de fructe și se întinde cu grijă într-un strat uniform, acoperind cât mai mult amestec de fructe. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
UntUnt
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți 28 până la 30 de minute sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți cizmarul cald în boluri cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista