Ciupercile umplute ale lui Gary

Ciupercile umplute ale lui Gary
Ciupercile umplute ale lui Gary ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de umplutură de pui, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tacos de pește al lui Gary Deckman, Basul Fried Fresh al lui Gary, și Quesadillas de pui Pesto Gordon și Gary.

Instrucțiuni

1
Aranjați capacele de ciuperci pe o foaie de copt medie, de jos în sus. Tăiați și rezervați tulpinile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Pregătiți amestecul de umplutură uscată cu aromă de pui conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Într-un castron mediu, amestecați împreună tulpini de ciuperci rezervate, amestec preparat de umplutură uscată, cremă de brânză și imitație de carne de crab. Umpleți Liberal ciupercile cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Imitație De CrabImitație De Crab
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți cu untul și usturoiul. Se condimentează cu sare, piper, praf de usturoi și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute sau până când umplutura este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista