Ciuperci umplute senzaționale

Ciuperci umplute senzaționale
Ciupercile umplute senzaționale ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. O porție conține 58 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, cireșe, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata de varză senzațională, Slush senzațional și Tiramisu senzațional.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile din ciuperci (aruncați tulpinile sau păstrați-le pentru o altă utilizare); pune capacele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc. Se amestecă crema de brânză, cireșe și ceapa. Umpleți în capace de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți la 425° timp de 8-10 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Ciupercile umplute funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista