Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, ciupercile umplute cu crabi ar putea fi o rețetă pescatariană extraordinară de încercat. Pentru 5,98 USD per porție , primești un aperitiv care servește 2. O porție conține 619 calorii , 37 g de proteine și 26 g de grăsime . Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, sare, carne de crab și pudră de usturoi. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 91% , ceea ce este spectaculos. Încercați ciuperci umplute cu crab , ciuperci umplute cu crab și ciuperci umplute cu crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați carnea de crab, cremă de brânză, pătrunjelul, ceapa verde și parmezanul. Asezonați cu condimente de casă, după gust. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul și acoperiți cu pesmet. Pulverizați blaturile cu spray antiaderent pentru a le ajuta să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Crabmeat
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Transferați la cuptor și coaceți aproximativ 20 de minute, sau până când umplutura este fierbinte și se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se amestecă ingredientele și se păstrează într-un recipient ermetic timp de până la 6 luni.