Ciuperci Umplute Cu Brânză De Usturoi
Usturoi Herb brânză ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 128 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi și brânză de ierburi, brânză de parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci umplute cu ierburi și brânză, Ciuperci umplute cu ierburi și brânză de capră, și Brânză de usturoi negru și ciuperci Portobello umplute cu curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Combinați răspândirea brânzei, crema de brânză și 1/2 pachet de parmezan într-un bol până se amestecă bine; acoperiți și refrigerați.
Puneți uleiul de măsline într-un castron. Înmuiați fiecare ciupercă în ulei, acoperind în întregime.
Așezați ciuperca cu fața în jos pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acoperiți ciupercile cu o altă foaie de hârtie pergament.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați ciupercile să se răcească ușor. Tapetați foaia de copt cu o foaie curată de hârtie pergament. Umpleți fiecare capac de ciuperci cu amestecul de brânză pregătit și aranjați pe foaia de copt.
Întoarceți foaia de copt în cuptor și continuați să coaceți până când brânza este topită, încă aproximativ 12 minute.
Se presară cu restul de 1/2 pachet de parmezan înainte de servire.