Ciuperci Umplute Cu Bivoli

Ciuperci Umplute Cu Bivoli
Buffalo Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 169 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți parmezan, țelină, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Brânză albastră Guacamole Ciuperci umplute cu sos de bivol, Buffalo Pui Umplute Cartofi, și Scoici Umplute Cu Pui De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați grosier; deoparte. Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, până când este ușor crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate, țelina, morcovul, căpșunile și cimbrul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați untul și lăsați să se topească, apoi adăugați panko, pătrunjelul și parmezanul; continuați să gătiți, amestecând, până când panko este ușor auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul fierbinte până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
6
Aranjați capacele de ciuperci pe o foaie de copt cu margini. Umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de brânză albastră, apoi movilați amestecul panko deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți până la aur, aproximativ 15 minute. Porniți broilerul; se fierbe până când vârfurile sunt clare, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Fotografie de Kana Okada
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista