Ciuperci Umplute Cu Bivoli
Buffalo Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 169 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți parmezan, țelină, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Brânză albastră Guacamole Ciuperci umplute cu sos de bivol, Buffalo Pui Umplute Cartofi, și Scoici Umplute Cu Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați grosier; deoparte. Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, până când este ușor crocantă, aproximativ 6 minute.
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate, țelina, morcovul, căpșunile și cimbrul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați untul și lăsați să se topească, apoi adăugați panko, pătrunjelul și parmezanul; continuați să gătiți, amestecând, până când panko este ușor auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul fierbinte până se combină.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Aranjați capacele de ciuperci pe o foaie de copt cu margini. Umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de brânză albastră, apoi movilați amestecul panko deasupra.
Coaceți până la aur, aproximativ 15 minute. Porniți broilerul; se fierbe până când vârfurile sunt clare, 1 până la 2 minute.