Ciuperci Umplute Cu Bivoli

Ciuperci Umplute Cu Bivoli
Buffalo Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 169 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți parmezan, țelină, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Brânză albastră Guacamole Ciuperci umplute cu sos de bivol, Buffalo Pui Umplute Cartofi, și Scoici Umplute Cu Pui De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați grosier; deoparte. Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, până când este ușor crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate, țelina, morcovul, căpșunile și cimbrul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați untul și lăsați să se topească, apoi adăugați panko, pătrunjelul și parmezanul; continuați să gătiți, amestecând, până când panko este ușor auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul fierbinte până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
6
Aranjați capacele de ciuperci pe o foaie de copt cu margini. Umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de brânză albastră, apoi movilați amestecul panko deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până la aur, aproximativ 15 minute. Porniți broilerul; se fierbe până când vârfurile sunt clare, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Fotografie de Kana Okada
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista