Ciuperci Uimitoare Umplute Cu Creveți

Ciuperci Uimitoare Umplute Cu Creveți
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și pescatarian? Ciupercile umplute cu creveți uimitori ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Dacă aveți brânză cremă de arpagic și ceapă, creveți, sos fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ciuperci Portobello Umplute Cu Creveți, Curry Creveți Ciuperci Umplute, și Ciuperci Portabello Umplute Cu Creveți.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci. Umpleți o cratiță cu apă și fierbeți capacele de ciuperci la foc mediu timp de 2 minute, până când ciupercile încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți ciupercile cu o lingură pliată, scurgeți și lăsați părțile reci, goale în jos, pe prosoape de hârtie, timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
În timp ce capacele de ciuperci se răcesc, combinați creveții, crema de brânză, sosul Worcestershire, praful de usturoi și sosul fierbinte într-un bol și amestecați pentru a se amesteca bine. Puneți aproximativ 2 lingurițe de amestec de creveți în capacul fiecărei ciuperci și așezați, umplând partea în sus, în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Presărați brânza Romano pe fiecare ciupercă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte pentru a amesteca aromele și a întări umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Descoperiți vasul și coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute, până când brânza se rumeneste și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista