Ciuperci sălbatice-ou coace este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 186 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de frunze de cimbru, ciuperci de stridii, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci De Orez Sălbatic Coace, Ciuperci De Orez Sălbatic Coace, și Carne De Vită, Orez Sălbatic Și Coacere Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare la foc mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci și presărați brânză pe fund. Într-un castron mic, amestecați smântână, muștar, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Brânză
Piper
Cremă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
5
Se toarnă jumătate din amestecul de smântână peste brânză. Se acoperă cu ciuperci și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Brânză
Cremă
Ouă
6
Se toarnă deasupra amestecul de cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
7
Coaceți până când ouăle sunt setate, aproximativ 35 de minute.