Ciuperci Sf. Toma

Ciuperci Sf. Toma
Ciuperci St. Thomas este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 492 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, vermut, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jerry Thomas Manhattan, Ciorba de scoici a lui Thomas Keller, și Ce A Mâncat Thomas Jefferson-Sparanghel Marinat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Cârnați de curcan brun și semințe de fenicul într-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime, apoi adăugați ciuperci și spanac. Gatiti pana cand amestecul este fierbinte si sucul din spanac si ciuperci s-a evaporat,inca 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De CurcanCârnați De Curcan
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Întindeți amestecul de curcan în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Într-un castron, amestecați untul, parmezanul, jumătate și jumătate smântână, brânza Monterey Jack, pudra de muștar și vermutul până se combină bine; se toarnă peste amestecul de cârnați în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Pudră De MuștarPudră De Muștar
VermutVermut
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește și toppingul s-a rumenit, 20 până la 30 de minute. Verificați după 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista