Ciuperci Portobello umplute cu supă de ceapă franceză

Ciuperci Portobello umplute cu supă de ceapă franceză
Ciupercile Portobello umplute cu supă de ceapă franceză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, brânză gruyincrucrore, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, și Supă de ceapă franceză gratinată chiftele umplute pentru # SundaySupper cu @ GalloFamily.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în treimea superioară.Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Adăugați ceapa și cimbru, condimentați generos cu sare și piper și gătiți, amestecând rar și reglând focul după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 35 de minute. Între timp, prăjiți ciupercile și prăjiți pâinea.Puneți o grătar peste o foaie de copt. Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile (nu este nevoie să răzuiți branhiile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Ungeți ambele părți ale ciupercilor cu tot uleiul și condimentați generos cu sare și piper. Aranjați capacul portobellos cu fața în jos pe raft.Prăjiți ciupercile timp de 8 minute. Întoarceți și prăjiți până când cedează doar când sunt străpunși cu un cuțit, dar își păstrează încă forma, cu aproximativ 8 minute mai mult. Puneți foaia de copt deoparte pentru a lăsa excesul de lichid să se scurgă din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Așezați lingura rămasă de unt într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește (alternativ, topiți-l într-o cratiță mică la foc mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Tăiați pâinea în cuburi de 1/2 inch, adăugați-le în castron, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Transferați cuburile pe o a doua foaie de copt și întindeți—le într-un strat uniform (rezervați vasul-nu este nevoie să îl spălați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Coaceți până se prăjește și se rumenesc, amestecând la jumătate, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Transferați pâinea prăjită în vasul rezervat și puneți—o deoparte (rezervați foaia de copt-nu este nevoie să o spălați). Întoarceți cuptorul la fiert.Când ceapa este gata, adăugați sherry și gătiți, amestecând ocazional, până se evaporă complet, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se ia de pe foc, se gustă și se condimentează cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
10
Așezați ciupercile cu capul în jos pe foaia de copt rezervată. Împărțiți ceapa peste ciuperci. Împărțiți pâinea prăjită peste ceapă și folosiți-vă mâinile pentru a apăsa ușor pâinea într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Presărați ciupercile uniform cu brânza.Se fierbe până se încălzește și brânza se topește și începe să se rumenească în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista