Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume

Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 37 de minute pentru a petrece în bucătărie, ciupercile Portobello umplute cu legume ar putea fi o mare fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de anghinare, praf de usturoi, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 355 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 95%. Încearcă Ciuperci Portobello umplute cu cereale și legume, Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă oțetul balsamic, praful de usturoi și praful de ceapă împreună într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Așezați ciupercile într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
3
Se toarnă amestecul de oțet balsamic, se sigilează punga și se întoarce ușor pentru a acoperi ciupercile uniform cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Se pune la frigider timp de 1 oră.
5
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie și încălziți la foc mediu-mare. Se amestecă vinetele și spanacul; gatiti si amestecati pana cand vinetele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor vasul de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți ciupercile din marinată, scuturați orice exces și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
8
Așezați ciupercile în vasul pregătit, cu partea de sus în jos. Puneți uniform amestecul de vinete și spanac peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
9
Se presară cu brânză mozzarella. Împărțiți roșiile și inimile de anghinare uniform între ciuperci. Acoperiți fiecare ciupercă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
10
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până se topește brânza, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista