Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe
Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 345 de calorii. Pentru 2,58 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciuperci portobello, ulei de trufe, ciuperci de stridii și ulei de măsline. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 49%. Încercați Salată de rucola cu ulei de trufe albe, migdale Marconan și parmezan ras, spanac și ciuperci cu ulei de trufe și pâine cu cartofi fingerling, ciuperci Shitake și ulei de trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-scăzut.
Combinați parmezanul, cimbru și sare și piper într-un castron mic.
Ungeți ciupercile cu ulei pe ambele părți și asezonați cu sare și piper după gust.
Puneți ciupercile, cu capacul în jos și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți și continuați să prăjiți până când se înmoaie, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult. Când ciupercile sunt gătite, împărțiți cu grijă amestecul de brânză deasupra ciupercilor. Închideți capacul grătarului și gătiți până se topește brânza.
Scoateți de pe grătar și stropiți fiecare ciupercă cu o linguriță de ulei de trufe albe.
Într-o tigaie, stropește ulei de măsline și călește ciupercile stridii până devin rumene și fragede. Asezonați cu sare și piper.
Puneți deasupra portobellos și serviți.