Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe

Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe
Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 345 de calorii. Pentru 2,58 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciuperci portobello, ulei de trufe, ciuperci de stridii și ulei de măsline. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 49%. Încercați Salată de rucola cu ulei de trufe albe, migdale Marconan și parmezan ras, spanac și ciuperci cu ulei de trufe și pâine cu cartofi fingerling, ciuperci Shitake și ulei de trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați parmezanul, cimbru și sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Ungeți ciupercile cu ulei pe ambele părți și asezonați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Puneți ciupercile, cu capacul în jos și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți și continuați să prăjiți până când se înmoaie, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult. Când ciupercile sunt gătite, împărțiți cu grijă amestecul de brânză deasupra ciupercilor. Închideți capacul grătarului și gătiți până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți de pe grătar și stropiți fiecare ciupercă cu o linguriță de ulei de trufe albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Într-o tigaie, stropește ulei de măsline și călește ciupercile stridii până devin rumene și fragede. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Puneți deasupra portobellos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista