Ciuperci Pommes Anna
Ciuperci Pommes Annan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ciuperci cremini, cartofi, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pommes Anna (Cartofi Anna), Pommes Anna, și Petite Pommes Anna (Unt Franțuzești Stive De Cartofi).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat, adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc și se usucă.
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce.
Se adaugă cimbrul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Pentru cartofi: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se toarnă 2 linguri de unt clarificat într-o tigaie de fier și se încălzește la foc mare. Aranjați feliile de cartofi în tigaie în cercuri concentrice, suprapunând feliile, stropiți fiecare strat cu unt, condimentați cu sare și piper și întindeți o parte din duxelle de ciuperci pe întreaga suprafață. Repetați pentru a face 4 până la 5 straturi.
Încălziți tigaia deasupra aragazului până când bulele de unt.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când cartofii se rumenesc și se înmoaie, 20 până la 25 de minute. Apăsați cartofii cu un capac de oală în timpul coacerii o dată sau de două ori pentru a le menține plate.
Scoateți din cuptor și turnați excesul de unt.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a inversa pe un platou rotund.