Ciuperci la grătar și Elvețieni

Ciuperci la grătar și elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 594 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper măcinat, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Burger Elvețian Cu Ciuperci La Grătar, Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci La Grătar, și Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ciupercile și spanacul până când ciupercile sunt fragede și spanacul este ofilit, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper; pus deoparte.
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu unt.
Așezați o felie de pâine, cu unt în jos, în tigaie. Se acoperă cu brânza elvețiană, apoi se întinde amestecul de ciuperci deasupra brânzei. Acoperiți cu a doua felie de pâine, cu unt în sus. Gatiti pana cand sandvisul se rumeneste pe ambele parti, intorcandu-se o data.
Tăiați în jumătate și serviți fierbinte.