Ciuperci Croque-Monsieur
Mushroom Croque-Monsieur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 514 calorii, 30g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți brânză gruyincrucrore; 9 uncii, șalotă, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Croque Monsieur, Croque Monsieur, și Croque-Monsieur.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea-medie la foc mediu.
Adăugați făină; se amestecă până devine auriu pal, aproximativ 2 minute.
Adăugați frunza de dafin. Creșteți căldura la mediu-mare; bateți până când amestecul începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu; amestecați până când sosul se acoperă cu lingura, aproximativ 5 minute.
Adăugați brânză și nucșoară. Condimentează cu sos fierbinte, sare și piper.
Puneți ciupercile în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până se toacă fin. Topiți 3 linguri de unt în tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Adăugați ciupercile și șalota; se amestecă până când ciupercile se rumenesc și se usucă, aproximativ 8 minute.
Se transferă pe farfurie pentru a se răci.
Întindeți untul rămas peste 1 parte de felii de pâine.
Așezați pâinea, cu untul în sus, pe foaia de copt cu margini. Se fierbe până devine auriu, urmărind îndeaproape și rotind foaia la jumătatea fierberii, aproximativ 3 minute. Pâine rece. Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. întoarceți 6 felii de pâine; se acoperă cu șuncă și brânză feliată. Se acoperă cu feliile de pâine rămase,cu fața în sus. Apăsați pentru a comprima.
Întindeți aproximativ 2 linguri de sos peste sandvișuri, lăsând o margine simplă de 1/3 inch. Împărțiți amestecul de ciuperci deasupra sosului.
Se presara cu Gruyul rasi si parmezanul.
Coaceți sandvișurile până când brânza din interior se topește și brânza deasupra devine aurie, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu tarhon, dacă se dorește.