Cireșe acoperite cu ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Cireșe acoperite cu ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 75 de calorii , 0 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 60 și costă 13 cenți per porție. 426 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, înveliș de cofetari de ciocolată, cireșe maraschino și sirop de porumb. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Pâine cu dovlecel cu ciocolată și cartofi dulci cu migdale și cireșe uscate , prăjitură cu burete cu zahăr brun și caramele acoperite cu ciocolată și tort cu migdale cu smântână și cireșe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți cireșele și puneți-le pe prosoape de hârtie să se usuce.
Într-un castron mediu, combinați untul și siropul de porumb până la omogenizare. Se amestecă zahărul de cofetă și se frământă pentru a forma un aluat. Răciți pentru a se întări dacă este necesar. Înfășurați fiecare cireșă în aproximativ 1 linguriță de aluat. Răciți până la fermitate.
Topiți stratul de cofetari într-o cratiță grea la foc mic. Înmuiați fiecare cireș în tulpină și puneți-l pe foi tapetate cu hârtie cerată. Răciți până se întărește complet. A se pastra intr-un recipient ermetic la loc racoros. Cel mai bine după 1 sau 2 săptămâni.