Cioplit Carne De Vită Dip
Cioplit carne de vită Dip este un fără gluten rețetă cu 10 porții. Acest hor d ' oeuvre are 395 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Un amestec de carne de vită, cremă de brânză, amestec de pansament de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Încercați Cremă De Carne De Vită, Carne de vită tăiată pe pâine prăjită, și Carne de vită și ceapă cioplită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de vită uscată în apă caldă, uscați-o cu prosoape de hârtie și feliați-o în bucăți mai mici.
Amestecați carnea de vită, ceapa verde, crema de brânză, smântâna și amestecul de pansament de fermă într-un bol.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 8 ore până peste noapte.