Ciocolată-Migdale Sachertorte

Ciocolată-Migdale Sachertorte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Sachertorte cu ciocolată-migdale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amaretto, conserve de caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Ciocolată-Migdale Sachertorte, Sacher Torte Fără Gluten (Sachertorte) – Tort Bogat În Ciocolată, și Sachertorte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați caisele și amaretto; lăsați să stea 15 minute. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apă, ulei, ouă și amestec de caise. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Pentru umplere, într-o cratiță mică, încălziți conservele de caise și amaretto la foc mic până când conservele se topesc, amestecând ocazional; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
ConservăConservă
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Pentru glazură, într-un castron mare, cremați untul, zahărul cofetarilor și cacao până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați apă și amaretto. Bateți la viteză mică până se combină. Bateți pe mediu timp de 1 minut sau până când glazura atinge consistența răspândirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
8
Așezați un strat inferior pe o farfurie de servire; întindeți cu jumătate din umplutură. Se acoperă cu un alt strat de tort; se întinde cu 2/3 cană de glazură. Sus cu al treilea strat și umplutura rămasă. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului cu glazură rămasă. Apăsați ușor migdalele în părțile laterale. Se da la frigider cateva ore inainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
(23)(23)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista