Ciocolată Caramel Tort Aluat Cookie-Uri

Ciocolată Caramel Tort Aluat Cookie-Uri
Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 417 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vanilla, mixul de prăjituri cu mâncare betty devil, mixul de prăjituri cu zahăr betty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Prăjituri cu aluat de tort cu glazură de ciocolată, Tort Aluat Ciocolata Chip Cookie-Uri, și Funfetti Tort Aluat Ciocolata Chip Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, puneți 1/2 cană din amestecul de tort uscat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de prăjituri, rămânând 1/2 cană de amestec de prăjituri, 1/2 cană de unt și oul până se formează aluatul moale. Formați aluatul în bile de 20 (1 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rulați în amestec de tort rezervat, acoperind complet. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați bilele la 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau doar până când este setat. (Urmăriți cu atenție pentru a preveni cookie-urile să devină prea crocante și prea coapte.) Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, 6 linguri de unt și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până când glazura este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Pentru fiecare prăjitură sandwich, întindeți 1 1/2 lingurițe rotunjite glazură pe fundul a 1 prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Răspândiți partea de jos a celui de-al doilea cookie cu 1 linguriță de caramel; apăsați ușor cookie-urile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cookie-uriCookie-uri
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista