Ciocolată Caldă Delicioasă

Ciocolată Caldă Delicioasă
Ciocolata caldă delicioasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă face 6 porții cu 349 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, frișcă, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Delicioasa Mea Ciocolată Caldă, și Plăcintă Delicioasă Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face ciocolata fierbinte de bază, combinați laptele cu jumătate și jumătate într-o cratiță mică. Se încălzește la foc mediu-mic, apoi se amestecă chipsurile de ciocolată. Se amestecă până se topește (deși vor exista în continuare particule minunate de ciocolată pe tot parcursul). Dacă este prea ciocolată pentru tine, stropește puțin lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați un strop de extract de vanilie. Dacă nu este suficient de dulce pentru dvs., adăugați aproximativ 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Serviți în cani cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista