Ciocolata-Banana-unt de arahide deliciul este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 424 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână smântână, unt de arahide cremos, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gogoși de banane cu unt de arahide la cuptor cu glazură de unt de arahide cu ciocolată ( fără Gluten + Vegan), Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, și Sandwich cu unt de arahide și banane cu sos de unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină de trei 8 - sau 9-inch rotund tort tigai. Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de unt și 1 1/4 căni de zahăr granulat cu un mixer electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până la amestecare. Bateți în 2 ouă, pe rând. Bateți în ciocolată, 3/4 cană de lapte și 1 linguriță de vanilie. Bateți ingredientele rămase de tort de ciocolată la viteză mică, răzuind bolul în mod constant. Împărțiți aluatul uniform între 2 tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ciocolata
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
3
Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de unt și 1/2 cană de zahăr granulat cu un mixer electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până la amestecare. Bateți în 1 ou; bate 1 minut. Bateți în banane, 1/4 cană smântână, 1/2 linguriță vanilie și extractul de banane. Bateți ingredientele rămase de tort cu banane la viteză mică, răzuind bolul în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Banane
Smântână
Banane
Vanilie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă în tigaia rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
6
Într-un castron mediu, bateți 1 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Bateți în unt de arahide, 1/2 cană de zahăr pudră, 1/4 cană de lapte și 1/2 linguriță de vanilie. Bateți treptat în restul de 3 1/2 căni de zahăr pudră, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt De Arahide
Vanilie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Așezați 1 strat de tort de ciocolată pe farfuria de servire; se întinde cu 1/3 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați stratul de tort cu banane pe stratul mat; se întinde cu 1/3 cană glazură. Se acoperă cu strat de tort de ciocolată. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Garnisiți cu arahide și chipsuri de ciocolată. A se păstra la frigider.