Ciocolată & portocaliu Fudge pătrate
Pătratele de ciocolată și portocale durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 317 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr glazură, coajă de portocală, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pătrate De Ciocolată-Migdale, Ciocolată-Unt De Arahide Fudge Pătrate, și Ciocolată Neagră Sănătoasă Unt De Arahide Fudge Granola Pătrate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Unt și tapetați o tavă de copt, 23 x 23cm sau aproximativ.
Puneți ciocolata, zahărul și untul într-o tigaie, apoi încălziți foarte ușor timp de aproximativ 5 minute, amestecând la fiecare minut până când untul și ciocolata s-au topit. Se lasă să se răcească timp de 10 minute. Bateți gălbenușurile de ou, făina, vanilia și jumătate din coaja de portocală.
Puneți albușurile într-un castron mare, foarte curat, apoi bateți până se ridică în vârfuri. Amestecați albușurile în amestecul de ciocolată pentru a-l slăbi, apoi pliați cu grijă restul cu o lingură de metal.
Se toarnă amestecul în staniu, apoi se coace timp de 25 de minute sau până când se ridică uniform și doar ferm la atingere. Se răcește în tablă, apoi se taie în pătrate. Poate fi înghețat până la 1 lună.
Bateți împreună brânza, vanilia, zahărul și coaja rămasă până se omogenizează.
Se întinde peste fiecare pătrat de ciocolată și se servește. Dacă faceți înainte, întindeți toppingul chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Fudge. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "