Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Chocolate Yummy. Această rețetă face 6 porții cu 952 calorii, 13g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, așchii de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Yummy ciocolata jurnal, Tort Delicios De Ciocolată, și Cupcakes Delicioase Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați nucile pecan și zahărul într-un robot de bucătărie și pulsați împreună timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
În vasul unui mixer electric, cremă împreună untul, vanilia și amestecul de pecan-zahăr, apoi amestecați făina și sarea până se amestecă. Răciți aluatul timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci Pecan
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Folosiți degetele pentru a apăsa aluatul răcit într-un vas de copt pătrat de 9 inci. Înțepați aluatul cu o furculiță și coaceți 10 până la 15 minute, până devine ușor auriu. Răciți aluatul gătit în timp ce pregătiți straturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
Încălziți crema pentru budincă într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu. Se amestecă împreună zahărul și gălbenușurile de ou într-un bol de amestecare. Când crema este fierbinte (dar nu fierbe), temperați crema în gălbenușuri adăugând încet jumătate din smântână în timp ce amestecați energic, apoi amestecați amestecul de ouă înapoi în crema din cratiță. Gatiti la foc mediu-mic timp de 5 pana la 7 minute, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie Cu Sos
6
Așezați ciocolata întunecată și cu lapte într-un bol de amestecare cu untul, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
Vanilie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se topesc ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Cremă
8
Întindeți budinca într-un vas puțin adânc pentru a se răci și acoperiți-o cu o bucată de folie de plastic așezată direct pe suprafață, astfel încât să nu se formeze o piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Într-un castron mic sau în vasul unui mixer electric, bateți crema de brânză și 1/2 cană de zahăr de cofetari împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
10
În vasul unui mixer electric, sau cu mâna, bateți smântâna până la vârfuri moi, apoi adăugați restul de 2 linguri de zahăr și bateți încă câteva minute, până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
11
Întindeți crema de brânză peste crusta de pâine scurtă răcită, acoperiți cu budinca, apoi adăugați frișca. Se da la frigider cel putin 1 ora, sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
Cookie-uri Shortbread
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
12
Garnisiți cu așchii de ciocolată suplimentari, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată
13
Retipărit cu permisiunea de la Real Cajun de Donald Link cu Paula Disbrowe, 2009 Clarkson Potterdonald LINK este bucătarul-proprietar al Herbsaint și Cochon din New Orleans. A câștigat premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din regiunea de Sud în 2007.PAULA DISBROWE este autoarea cărții Cowgirl Cuisine și co-autoarea cărții Crescent City Cooking a lui Susan Spicer. Locuiește în Austin, Texas.