Ciocolata Yummy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Chocolate Yummy. Această rețetă face 6 porții cu 952 calorii, 13g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, așchii de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Yummy ciocolata jurnal, Tort Delicios De Ciocolată, și Cupcakes Delicioase Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan și zahărul într-un robot de bucătărie și pulsați împreună timp de 30 de secunde.
În vasul unui mixer electric, cremă împreună untul, vanilia și amestecul de pecan-zahăr, apoi amestecați făina și sarea până se amestecă. Răciți aluatul timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Folosiți degetele pentru a apăsa aluatul răcit într-un vas de copt pătrat de 9 inci. Înțepați aluatul cu o furculiță și coaceți 10 până la 15 minute, până devine ușor auriu. Răciți aluatul gătit în timp ce pregătiți straturile rămase.
Încălziți crema pentru budincă într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu. Se amestecă împreună zahărul și gălbenușurile de ou într-un bol de amestecare. Când crema este fierbinte (dar nu fierbe), temperați crema în gălbenușuri adăugând încet jumătate din smântână în timp ce amestecați energic, apoi amestecați amestecul de ouă înapoi în crema din cratiță. Gatiti la foc mediu-mic timp de 5 pana la 7 minute, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Așezați ciocolata întunecată și cu lapte într-un bol de amestecare cu untul, vanilia și sarea.
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se topesc ciocolata și untul.
Întindeți budinca într-un vas puțin adânc pentru a se răci și acoperiți-o cu o bucată de folie de plastic așezată direct pe suprafață, astfel încât să nu se formeze o piele.
Într-un castron mic sau în vasul unui mixer electric, bateți crema de brânză și 1/2 cană de zahăr de cofetari împreună până se omogenizează.
În vasul unui mixer electric, sau cu mâna, bateți smântâna până la vârfuri moi, apoi adăugați restul de 2 linguri de zahăr și bateți încă câteva minute, până se formează vârfuri rigide.
Întindeți crema de brânză peste crusta de pâine scurtă răcită, acoperiți cu budinca, apoi adăugați frișca. Se da la frigider cel putin 1 ora, sau peste noapte.
Garnisiți cu așchii de ciocolată suplimentari, dacă doriți.
Retipărit cu permisiunea de la Real Cajun de Donald Link cu Paula Disbrowe, 2009 Clarkson Potterdonald LINK este bucătarul-proprietar al Herbsaint și Cochon din New Orleans. A câștigat premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din regiunea de Sud în 2007.PAULA DISBROWE este autoarea cărții Cowgirl Cuisine și co-autoarea cărții Crescent City Cooking a lui Susan Spicer. Locuiește în Austin, Texas.