Ciocolata Torte

Ciocolata Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Torte. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de gelatină, făină, zahăr brun deschis și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, Tort de ciocolată (cu variație Sacher Torte și Ganache de ciocolată), și Tortă de migdale de ciocolată cu glazură de frișcă de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F strat de 9" pătrat tort pan cu spray de gătit. Praf cu 1 lingurita de cacao. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Combinați prunele și cafeaua într-un castron. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați restul de 1/3 cană de cacao, făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se agită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați zahăr, mere, albuș de ou și 1 linguriță de vanilie în amestecul de cafea-prune. Goliți punga în castron; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
CafeaCafea
Prune UscatePrune Uscate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet înainte de îndepărtare și feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Se amestecă 1 lingură de apă, rămânând 1 linguriță de vanilie și gelatină într-o tigaie mică. Puneți deoparte până când gelatina devine limpede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se încălzește la foc mic până se topește gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
9
Amestecați gelatina, smântâna și zahărul cofetarilor într-un bol. Se dă la frigider până când toppingul este ferm, 10 până la 15 minute. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SmântânăSmântână
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați o păpușă la fiecare felie.
11
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista