Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Torte. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de gelatină, făină, zahăr brun deschis și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, Tort de ciocolată (cu variație Sacher Torte și Ganache de ciocolată), și Tortă de migdale de ciocolată cu glazură de frișcă de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F strat de 9" pătrat tort pan cu spray de gătit. Praf cu 1 lingurita de cacao. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Combinați prunele și cafeaua într-un castron. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați restul de 1/3 cană de cacao, făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se agită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Zahăr Roșu Grosier
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Adăugați zahăr, mere, albuș de ou și 1 linguriță de vanilie în amestecul de cafea-prune. Goliți punga în castron; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Albușuri De Ou
Vanilie
Cafea
Prune Uscate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet înainte de îndepărtare și feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Se amestecă 1 lingură de apă, rămânând 1 linguriță de vanilie și gelatină într-o tigaie mică. Puneți deoparte până când gelatina devine limpede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Vanilie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se încălzește la foc mic până se topește gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
9
Amestecați gelatina, smântâna și zahărul cofetarilor într-un bol. Se dă la frigider până când toppingul este ferm, 10 până la 15 minute. Bateți până se omogenizează.