Ciocolata si caramelul sarat B-de-N-N-ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 513 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolata Bûche de Noël., Ciocolata Buche de Noel, și Cherry-and-Chocolate B. L. De no. L. L. L. L. L. L pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru decorațiunile cu bezea de cacao: reglați suportul cuptorului pe pozițiile treimea superioară și treimea inferioară și preîncălziți cuptorul la 225 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți albușurile la viteză medie până se spumează, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și nu rămâne nisip, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3
Cerneti 1/4 cana pudra de cacao si zaharul cofetarilor peste amestec si bateti doar pana se incorporeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
4
Transferați jumătate din bezea într-o pungă mare de patiserie (sau o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon) prevăzută cu vârf de patiserie de 1/4 inch (Vezi notele). Cerneti restul de 2 linguri de pudra de cacao peste bezea ramasa si bateti doar pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Scoateți bastoanele de 5 până la 10 inci și butoanele de 1/2 inci pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Montați o a doua pungă de patiserie cu vârful de patiserie de 1/4 inch și umpleți cu bezea de cacao rămasă. Repetați procedura de conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Coaceți până când bezeaua este setată și uscată, 60 până la 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați în raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 30 de minute. Rupeți cu grijă bastoanele în bucăți de dimensiuni diferite.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Bezeaua poate fi preparată cu o zi în avans: acoperiți bezeaua răcită cu folie de plastic și păstrați-o într-un loc uscat, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Pentru glazura de ciocolată: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic la foc mediu-mare (sau cuptorul cu microunde în castron).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă smântână caldă peste amestec și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Apăsați folia de plastic direct pe ciocolată și dați-o la frigider până când este setată și răspândită, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți ușor tigaia cu jeleu (Vezi notele) cu spray de copt. Tapetați cu hârtie pergament și acoperiți din nou ușor cu spray de copt. Praf cu suficientă pudră de cacao și atingeți pentru a distribui uniform și a elimina excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Hârtie De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
15
Cernem făina de tort cernută, 1/2 cană pudră de cacao, 1/2 cană zahăr și praful de copt. Cerne amestecul încă o dată, apoi, se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Făină De Tort
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă împreună până se combină (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Se amestecă în apă fierbinte și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Într-un bol de amestecare curat și uscat separat, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de măturică pe vârfuri moi de viteză medie, aproximativ 2 minute. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr; continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20
Se amestecă 1/3 de albușuri de ou în aluat de tort până se combină bine. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
22
Coaceți până când vârful tortului este auriu pal și revine ușor când apăsați pe el, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
În timp ce prăjitura se coace, curățați praful și uscați prosopul de bucătărie cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
24
Rulați un cuțit în jurul marginilor tortului tocmai copt. Întoarceți tortul pe prosopul pregătit. Începând de la capătul scurt, rotiți tortul în prosop și așezați cusătura în jos pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați 1/2 cană zahăr, 1/4 cană apă și 2 linguri sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu, amestecând cu lingura de lemn la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe amestecul până devine chihlimbar închis și începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți imediat de pe foc și amestecați smântâna și sarea. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Se transferă în castron și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, amestecați restul de 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, restul de 1/4 cană de apă și restul de 2 linguri de sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238 F pe termometrul pentru bomboane, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
În timp ce siropul fierbe, puneți albușurile de ou într-un bol de amestecare curat și uscat. Bateți cu atașamentul de măturică la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Începeți cu grijă să turnați siropul fierbinte într-un flux lent și constant, cu mașina încă în funcțiune. Bateți amestecul până când exteriorul vasului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați unt, câte 1 lingură, așteptând până când fiecare bucată este încorporată înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Adăugați sosul de caramel răcit și amestecați doar până se combină. Dați-l la frigider până când este necesar (dacă este prea ferm pentru a se întinde, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute, apoi bateți pentru a netezi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Pentru a asambla: desfaceți cu grijă tortul, lăsându-l pe prosop.
9
Întindeți tortul cu umplutură de caramel, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate părțile. Rotiți încet și ușor tortul, de data aceasta fără prosop, începând de la capătul scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați tortul, cu cusătura în jos pe o foaie de copt și dați-l la frigider până când umplutura este fermă, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Frost roll cu glazură de ciocolată. Decorați cu bețișoare și nasturi de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Se presară cu sare Maldon suplimentară. Feliați și serviți.