Ciocolata si Caramel Sarat Bûche de Noel

Ciocolata si Caramel Sarat Bûche de Noel
Ciocolata si caramelul sarat B-de-N-N-ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 513 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolata Bûche de Noël., Ciocolata Buche de Noel, și Cherry-and-Chocolate B. L. De no. L. L. L. L. L. L pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru decorațiunile cu bezea de cacao: reglați suportul cuptorului pe pozițiile treimea superioară și treimea inferioară și preîncălziți cuptorul la 225 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți albușurile la viteză medie până se spumează, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și nu rămâne nisip, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Cerneti 1/4 cana pudra de cacao si zaharul cofetarilor peste amestec si bateti doar pana se incorporeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Transferați jumătate din bezea într-o pungă mare de patiserie (sau o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon) prevăzută cu vârf de patiserie de 1/4 inch (Vezi notele). Cerneti restul de 2 linguri de pudra de cacao peste bezea ramasa si bateti doar pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Scoateți bastoanele de 5 până la 10 inci și butoanele de 1/2 inci pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Montați o a doua pungă de patiserie cu vârful de patiserie de 1/4 inch și umpleți cu bezea de cacao rămasă. Repetați procedura de conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Coaceți până când bezeaua este setată și uscată, 60 până la 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Transferați în raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 30 de minute. Rupeți cu grijă bastoanele în bucăți de dimensiuni diferite.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Bezeaua poate fi preparată cu o zi în avans: acoperiți bezeaua răcită cu folie de plastic și păstrați-o într-un loc uscat, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Pentru glazura de ciocolată: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic la foc mediu-mare (sau cuptorul cu microunde în castron).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Se toarnă smântână caldă peste amestec și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Apăsați folia de plastic direct pe ciocolată și dați-o la frigider până când este setată și răspândită, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți ușor tigaia cu jeleu (Vezi notele) cu spray de copt. Tapetați cu hârtie pergament și acoperiți din nou ușor cu spray de copt. Praf cu suficientă pudră de cacao și atingeți pentru a distribui uniform și a elimina excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Cernem făina de tort cernută, 1/2 cană pudră de cacao, 1/2 cană zahăr și praful de copt. Cerne amestecul încă o dată, apoi, se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Făină De TortFăină De Tort
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
16
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
17
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă împreună până se combină (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
18
Se amestecă în apă fierbinte și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
19
Într-un bol de amestecare curat și uscat separat, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de măturică pe vârfuri moi de viteză medie, aproximativ 2 minute. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr; continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
20
Se amestecă 1/3 de albușuri de ou în aluat de tort până se combină bine. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
22
Coaceți până când vârful tortului este auriu pal și revine ușor când apăsați pe el, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
23
În timp ce prăjitura se coace, curățați praful și uscați prosopul de bucătărie cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
24
Rulați un cuțit în jurul marginilor tortului tocmai copt. Întoarceți tortul pe prosopul pregătit. Începând de la capătul scurt, rotiți tortul în prosop și așezați cusătura în jos pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați 1/2 cană zahăr, 1/4 cană apă și 2 linguri sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu, amestecând cu lingura de lemn la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe amestecul până devine chihlimbar închis și începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scoateți imediat de pe foc și amestecați smântâna și sarea. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se transferă în castron și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Între timp, amestecați restul de 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, restul de 1/4 cană de apă și restul de 2 linguri de sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238 F pe termometrul pentru bomboane, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
În timp ce siropul fierbe, puneți albușurile de ou într-un bol de amestecare curat și uscat. Bateți cu atașamentul de măturică la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Începeți cu grijă să turnați siropul fierbinte într-un flux lent și constant, cu mașina încă în funcțiune. Bateți amestecul până când exteriorul vasului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați unt, câte 1 lingură, așteptând până când fiecare bucată este încorporată înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Adăugați sosul de caramel răcit și amestecați doar până se combină. Dați-l la frigider până când este necesar (dacă este prea ferm pentru a se întinde, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute, apoi bateți pentru a netezi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Pentru a asambla: desfaceți cu grijă tortul, lăsându-l pe prosop.
9
Întindeți tortul cu umplutură de caramel, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate părțile. Rotiți încet și ușor tortul, de data aceasta fără prosop, începând de la capătul scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Așezați tortul, cu cusătura în jos pe o foaie de copt și dați-l la frigider până când umplutura este fermă, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Frost roll cu glazură de ciocolată. Decorați cu bețișoare și nasturi de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
12
Se presară cu sare Maldon suplimentară. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista