Ciocolata si caramelul sarat B-de-N-N-ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 513 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolata Bûche de Noël., Ciocolata Buche de Noel, și Cherry-and-Chocolate B. L. De no. L. L. L. L. L. L pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru decorațiunile cu bezea de cacao: reglați suportul cuptorului pe pozițiile treimea superioară și treimea inferioară și preîncălziți cuptorul la 225 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți albușurile la viteză medie până se spumează, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și nu rămâne nisip, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Cerneti 1/4 cana pudra de cacao si zaharul cofetarilor peste amestec si bateti doar pana se incorporeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Transferați jumătate din bezea într-o pungă mare de patiserie (sau o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon) prevăzută cu vârf de patiserie de 1/4 inch (Vezi notele). Cerneti restul de 2 linguri de pudra de cacao peste bezea ramasa si bateti doar pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Scoateți bastoanele de 5 până la 10 inci și butoanele de 1/2 inci pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Montați o a doua pungă de patiserie cu vârful de patiserie de 1/4 inch și umpleți cu bezea de cacao rămasă. Repetați procedura de conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Coaceți până când bezeaua este setată și uscată, 60 până la 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați în raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 30 de minute. Rupeți cu grijă bastoanele în bucăți de dimensiuni diferite.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Bezeaua poate fi preparată cu o zi în avans: acoperiți bezeaua răcită cu folie de plastic și păstrați-o într-un loc uscat, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Pentru glazura de ciocolată: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic la foc mediu-mare (sau cuptorul cu microunde în castron).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Se toarnă smântână caldă peste amestec și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Apăsați folia de plastic direct pe ciocolată și dați-o la frigider până când este setată și răspândită, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
14
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți ușor tigaia cu jeleu (Vezi notele) cu spray de copt. Tapetați cu hârtie pergament și acoperiți din nou ușor cu spray de copt. Praf cu suficientă pudră de cacao și atingeți pentru a distribui uniform și a elimina excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Hârtie De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Cernem făina de tort cernută, 1/2 cană pudră de cacao, 1/2 cană zahăr și praful de copt. Cerne amestecul încă o dată, apoi, se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Făină De Tort
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
16
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană Necco
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă împreună până se combină (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Se amestecă în apă fierbinte și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
19
Într-un bol de amestecare curat și uscat separat, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de măturică pe vârfuri moi de viteză medie, aproximativ 2 minute. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr; continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
20
Se amestecă 1/3 de albușuri de ou în aluat de tort până se combină bine. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
22
Coaceți până când vârful tortului este auriu pal și revine ușor când apăsați pe el, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
23
În timp ce prăjitura se coace, curățați praful și uscați prosopul de bucătărie cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
24
Rulați un cuțit în jurul marginilor tortului tocmai copt. Întoarceți tortul pe prosopul pregătit. Începând de la capătul scurt, rotiți tortul în prosop și așezați cusătura în jos pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Combinați 1/2 cană zahăr, 1/4 cană apă și 2 linguri sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu, amestecând cu lingura de lemn la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe amestecul până devine chihlimbar închis și începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți imediat de pe foc și amestecați smântâna și sarea. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se transferă în castron și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Între timp, amestecați restul de 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, restul de 1/4 cană de apă și restul de 2 linguri de sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238 F pe termometrul pentru bomboane, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
În timp ce siropul fierbe, puneți albușurile de ou într-un bol de amestecare curat și uscat. Bateți cu atașamentul de măturică la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Începeți cu grijă să turnați siropul fierbinte într-un flux lent și constant, cu mașina încă în funcțiune. Bateți amestecul până când exteriorul vasului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați unt, câte 1 lingură, așteptând până când fiecare bucată este încorporată înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Adăugați sosul de caramel răcit și amestecați doar până se combină. Dați-l la frigider până când este necesar (dacă este prea ferm pentru a se întinde, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute, apoi bateți pentru a netezi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Pentru a asambla: desfaceți cu grijă tortul, lăsându-l pe prosop.
9
Întindeți tortul cu umplutură de caramel, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate părțile. Rotiți încet și ușor tortul, de data aceasta fără prosop, începând de la capătul scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați tortul, cu cusătura în jos pe o foaie de copt și dați-l la frigider până când umplutura este fermă, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Frost roll cu glazură de ciocolată. Decorați cu bețișoare și nasturi de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Se presară cu sare Maldon suplimentară. Feliați și serviți.