Ciocolata Rudolph Reindeer

Ciocolata Rudolph Reindeer ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 339 calorii, 52G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $10.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrate de acoperire cu scoarță de ciocolată, matrițe de bomboane de cerb din plastic, răsuciri mini-covrig și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până bomboane scorțișoară roșu ai putea urma acest curs principal cu Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Rudolph Reni Cupcakes, Cookie-Uri De Ren Rudolph, și Cupcakes de ren: favoritul lui Rudolph.
Instrucțiuni
Cuptor cu microunde 6 (2 uncii) coaja de ciocolata pătrate de acoperire într-o ceașcă de măsurare de sticlă 4-cupa la mare 1 1/2 minute, amestecând la intervale de 30 de secunde. Se amestecă până se omogenizează.
Turnați ciocolata topită uniform în 4 forme de cerb (în 2 forme de bomboane), umplând fiecare chiar deasupra.
Nivelați ciocolata cu o spatulă mică, răzuind excesul înapoi în cupa de măsurare. Atingeți ușor formele de bomboane de pe blatul de bucătărie de 2 sau 3 ori pentru a îndepărta bulele de aer, dacă este necesar. Congelați 20 de minute sau până când este ferm. Repetați procedura cu restul de 6 (2 uncii) pătrate de acoperire a scoarței de ciocolată și 2 forme de bomboane.
Rupeți laturile curbate departe de centrul fiecărei răsuciri de covrig pentru a forma coarne. Scufundați vârfurile de coarne în coaja de ciocolată topită rămasă în cupa de măsurare și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară; înghețați 10 minute sau până când este fermă.
Invertiți căprioarele de ciocolată din matrițe pe hârtie de ceară; tăiați cu atenție orice margini aspre în jurul laturilor plate de jos cu un cuțit, dacă este necesar.
Cuptor cu microunde coaja de vanilie de acoperire pătrat într-o ceașcă mică de măsurare de sticlă la mare 1 minut, amestecând după 30 de secunde. Se amestecă până se omogenizează. Scufundați o mică culegere de lemn în coaja de vanilie topită; punctați ochii pe reni.
Reîncălziți ciocolata în ceașcă de măsurare în cuptorul cu microunde la intervale mari de 15 secunde, amestecând până se omogenizează, dacă este necesar. Scufundați o mică culegere de lemn în coaja de ciocolată topită. Dot topit coaja de ciocolata pe cap de 1 cerb; atașați 1 bomboane scorțișoară roșu pentru nas, care deține bomboane în loc până la aderat. Repetați procedura cu bomboanele rămase și cerbul rămas. Dip jos de 1 set de coarne de cerb în coaja de ciocolata topita, și atașați la frunte de 1 cerb, exploatație în loc până la aderat. Repetați procedura cu coarnele rămase.
Lăsați renii să stea 15 minute pe hârtie de ceară înainte de manipulare. Legați panglica în jurul gâtului fiecărui ren.