Ciocolata Rudolph Reindeer

Ciocolata Rudolph Reindeer
Ciocolata Rudolph Reindeer ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 339 calorii, 52G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $10.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrate de acoperire cu scoarță de ciocolată, matrițe de bomboane de cerb din plastic, răsuciri mini-covrig și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până bomboane scorțișoară roșu ai putea urma acest curs principal cu Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Rudolph Reni Cupcakes, Cookie-Uri De Ren Rudolph, și Cupcakes de ren: favoritul lui Rudolph.

Instrucțiuni

1
Cuptor cu microunde 6 (2 uncii) coaja de ciocolata pătrate de acoperire într-o ceașcă de măsurare de sticlă 4-cupa la mare 1 1/2 minute, amestecând la intervale de 30 de secunde. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Turnați ciocolata topită uniform în 4 forme de cerb (în 2 forme de bomboane), umplând fiecare chiar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
VânatVânat
3
Nivelați ciocolata cu o spatulă mică, răzuind excesul înapoi în cupa de măsurare. Atingeți ușor formele de bomboane de pe blatul de bucătărie de 2 sau 3 ori pentru a îndepărta bulele de aer, dacă este necesar. Congelați 20 de minute sau până când este ferm. Repetați procedura cu restul de 6 (2 uncii) pătrate de acoperire a scoarței de ciocolată și 2 forme de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Rupeți laturile curbate departe de centrul fiecărei răsuciri de covrig pentru a forma coarne. Scufundați vârfurile de coarne în coaja de ciocolată topită rămasă în cupa de măsurare și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară; înghețați 10 minute sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Invertiți căprioarele de ciocolată din matrițe pe hârtie de ceară; tăiați cu atenție orice margini aspre în jurul laturilor plate de jos cu un cuțit, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Cuptor cu microunde coaja de vanilie de acoperire pătrat într-o ceașcă mică de măsurare de sticlă la mare 1 minut, amestecând după 30 de secunde. Se amestecă până se omogenizează. Scufundați o mică culegere de lemn în coaja de vanilie topită; punctați ochii pe reni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReniReni
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Reîncălziți ciocolata în ceașcă de măsurare în cuptorul cu microunde la intervale mari de 15 secunde, amestecând până se omogenizează, dacă este necesar. Scufundați o mică culegere de lemn în coaja de ciocolată topită. Dot topit coaja de ciocolata pe cap de 1 cerb; atașați 1 bomboane scorțișoară roșu pentru nas, care deține bomboane în loc până la aderat. Repetați procedura cu bomboanele rămase și cerbul rămas. Dip jos de 1 set de coarne de cerb în coaja de ciocolata topita, și atașați la frunte de 1 cerb, exploatație în loc până la aderat. Repetați procedura cu coarnele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Roșii De ScorțișoarăBomboane Roșii De Scorțișoară
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Lăsați renii să stea 15 minute pe hârtie de ceară înainte de manipulare. Legați panglica în jurul gâtului fiecărui ren.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReniReni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista