Ciocolata Neagra Log Roll
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 470 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați untul, amestecul de tort de ciocolată, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fancy Pants furnici pe un jurnal, Cookie-Uri Alb-Negru: Brânză Cremă De Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, și Evadează cu Ghiradelli Intense Dark-frunze de mentă de ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: jelly-roll pan
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. praf o foaie mare de folie de aluminiu cu zahăr de cofetărie.
Ungeți o tigaie cu jeleu cu unt, apoi tapetați fundul cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de tort în cutie cu uleiul, 1 cană de apă și ouă și până se amestecă bine. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și răspândiți uniform.
Coaceți până când o furculiță sau o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 20 de minute. În timp ce tortul este încă fierbinte, rulați un cuțit de-a lungul marginilor pentru a-l elibera din tigaie. Întoarceți imediat tortul pe foaia pregătită de folie de aluminiu.
Întindeți tortul cu conservele de zmeură roșie și dați deoparte.
Într-o cratiță mică, ardeți frișca grea.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata neagră. Se amestecă până se topește toată ciocolata.
Lăsați amestecul să stea până se răspândește.
Răspândiți peste tort. Imediat după aceea, începeți să înfășurați tortul începând de la marginea lungă și Folosiți folia pentru a ajuta la rostogolirea și strângerea tortului. Înfășurați bine tortul rulat cu folie de plastic. La frigider până la ferm, 2 până la 3 ore.
Pentru a servi despachetarea și praful cu zahărul cofetarilor.