Ciocolata-Fistic Sabls

Ciocolata-Fistic Sabls
Ciocolata-fisticul Sabls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 96 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pudră de cacao, sare de mare fulgioasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Ciocolata-Fistic Sabls, Ciocolata Cu Zmeura Sabla.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, pudra de cacao, sarea kosher și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu. Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți untul, zahărul brun și vanilia până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat ingrediente uscate; se amestecă doar pentru a combina, apoi se amestecă în albuș de ou. Îndoiți în ciocolată și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Sare KosherSare Kosher
Nuci De FisticNuci De Fistic
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Împărțiți aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rulați fiecare bucată într–un bușten lung de 8"de aproximativ 1 1/2" în diametru, împingând aluatul împreună dacă se simte sfărâmicios. Înfășurați bine în hârtie pergament și răciți până când este ferm, cel puțin 4 ore. (Cu cât aluatul este mai rece, cu atât va fi mai ușor să feliați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Așezați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de metri pătrați F. lucrând cu 1 buștean de aluat la un moment dat și folosind un cuțit zimțat, tăiați buștenii în runde groase de 1/4"și transferați pe 2 foi de copt căptușite cu pergament, distanțate la 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Presărați fursecurile cu sare de mare și coaceți, rotind foile de copt la jumătatea drumului, până când sunt așezate în jurul marginilor și centrelor arată uscate, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească.
7
Faceți înainte: aluatul pentru biscuiți poate fi făcut cu 1 lună înainte; congelați în loc să se răcească. Feliați buștenii congelați în runde chiar înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
8
Stăpânește Jurnalul de aluat
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Împărțiți aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Așezați fiecare bucată în centrul unei foi de hârtie pergament și formați-o într-un buștean, de aproximativ 8" Lungime și 1 1/2" în diametru.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
11
La fel cum ați înfășura un afiș, înfășurați pergamentul în jurul jurnalului, netezind hârtia și apăsând aerul cu mâinile. Răsuciți bine capetele pergamentului pentru a compactaluat jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
12
După înfășurare, rulați jurnalul pe o suprafață plană pentru a crea o etanșeitatecilindru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Lăsați să se răcească cu cel puțin 1 oră înainte de feliere și coacere sauînfășurați bine în plastic dacă înghețați.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista