Ciocolata cu lapte si Caramel sarat G 0teau Saint-Honor 8

Ciocolata cu lapte si Caramel sarat G 0teau Saint-Honor 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciocolata cu lapte și caramelul sărat G. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 975 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gelatină, ciocolată cu lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Capsuni gâteau St Honoré, Tort De Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie de pergament. Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușoarăsuprafață înmuiată. Desfaceți a doua foaie de patiserieși așezați direct deasupra primei, formând2 straturi. Apăsați ușor pentru a adera. Folosind tava de tort a10 "sau fundul tăvii de tartă ca ghid,tăiați patiseria cu un cuțit de tăiat într-o rundă de 10".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
Formă TartăFormă Tartă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Așezați pe 1 foaie pregătită.
3
Coaceți baza până la puf și auriu adâncmaro, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Să cool.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
5
Pentru pufuleți cu cremă, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați laptele, untul, zahărul și sarea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți de pe foc și adăugați 1 cană de făină. Se amestecă lacombinați. Reveniți la foc mediu-mare; amestecați energic aluatul până se formează o peliculă uscată pe partea de jos și pe părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați aluatul într-un mixer de suport montatcu un atașament cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
9
Adăugați ouă pe rând, încorporând complet între adaosuri.Răzuiți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf a1/2" sau o pungă de plastic cu 1/2" tăiată diagonal de la 1 colț. Țeavă 1 "-1 1/4" - diametru rotundela a doua foaie căptușită cu pergament (ar trebui să existe 25-30 de runde). Smooth anypointed sfaturi cu vârful degetelor umed pentru a formrotunded topuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
10
Coaceți timp de 20 de minute. Temperatura mai scăzutăla 325 buc. F și se coace până se rumenesc și se usucă, 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească complet.
12
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o gaură micăde jos a fiecărui puf. Faceți înainte: > poate fi făcut cu 2 luni înainte. Depozitați etanș încongelator. Dezghețați înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Aduceți lapte și 1/3 cană de zahărla foc mic într-o cratiță medie, amestecândpână se dizolvă zahărul. Se amestecă amidonul de porumb și3 linguri de apă într-un castron mic pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Bateți gălbenușurile de ou cu 1/4 cană rămasăzahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amidon de porumbamestec. Treceți treptat în amestecul de lapte fierbinte; reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Bateți constant la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Bateți până latopit și neted. Împărțiți crema de patiseriela fel între 2 boluri medii (aproximativ1 1/4 căni fiecare). Apăsați direct folia de plasticla suprafața a 1 castron de cremă de patiserie.Se răcește până se răcește și se rezervă pentru sarecaramel mousseline. Utilizați imediat crema hotpastry pentru crema diplomat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
BatetiBateti
1
Adăugați ciocolată cu lapte în crema de patiserie fierbinte; amestecapână se topește și se omogenizează. Apăsați ambalajul din plastic direct pe suprafața cremei și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
CremăCremă
2
Așezați 2 linguri de apă rece într-un mediu mediucastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Presărați gelatina peste; lăsați să stea timp de10 minute pentru a se înmuia. Aduceți 1/2 cană de cremăun fierbere într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați amestecul de cremă fierbinte în amestecul de gelatină înmuiat și amestecați până se dizolvă. Se răcește până se răcește, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați 1 cană de cremă răcită într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți până cândvârfuri formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Se adaugă amestecul de gelatină și se batepână se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
7
Îndoiți frisca în amestec de ciocolată în 3 completări, pliabile doar pentru a amesteca între completări. Acoperiți și răciți până lasetați, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
1
Se amestecă 2 linguri de apă, zahăr și smântână de tartarîntr-o cratiță la foc mediu-mic pânăzahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare; fierbeți fără a amesteca, ocazional învârtiți tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până când se formează o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc;adăugați treptat smântână (amestecul va bubblevigoros). Se amestecă până când orice caramel bitsdizolve și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
3
Lasă să se răcească.
4
Într-un mixer de stand prevăzut cu un whiskattachment, bateți crema de patiserie răcită rezervată și sosul de caramel la viteză medie.Adăugați treptat unt, câte 1 lingură odată,bătând până se încorporează complet întreadăugări. Bateți în sare și vanilie. Scoateți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic sau o pungă de plastic cu 1/4" tăiată în diagonală de la 1 colț și țeavă în pufuri crem. Covercream puffs și chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Sac De PatiserieSac De Patiserie
1
Setați discul de foietaj pe o farfurie de servire. Puneți deoparte jumătate din pufurile de cremă.Scufundați fundul pufurilor de cremă rămase în
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
CremăCremă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Glazurați ciocolata și aranjați-o într-un cerc,cu ciocolata în jos, în jurul marginii patiseriei, lăsând o margine simplă de 1/2". Repetațicu pufurile de cremă rămase, stratificând pesteprimul rând de pufuri ca și cum ar fi așezat cărămizi. Crema diplomat răcită cu lingură în centrul lui G bucormteau, întinzându-se până la marginea interioară a pufurilor de cremă.Praf ușor cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista