Ciocolata cu lapte si Caramel sarat G 0teau Saint-Honor 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciocolata cu lapte și caramelul sărat G. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 975 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gelatină, ciocolată cu lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Capsuni gâteau St Honoré, Tort De Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie de pergament. Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușoarăsuprafață înmuiată. Desfaceți a doua foaie de patiserieși așezați direct deasupra primei, formând2 straturi. Apăsați ușor pentru a adera. Folosind tava de tort a10 "sau fundul tăvii de tartă ca ghid,tăiați patiseria cu un cuțit de tăiat într-o rundă de 10".
Așezați pe 1 foaie pregătită.
Coaceți baza până la puf și auriu adâncmaro, aproximativ 30 de minute.
Să cool.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Pentru pufuleți cu cremă, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați laptele, untul, zahărul și sarea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Scoateți de pe foc și adăugați 1 cană de făină. Se amestecă lacombinați. Reveniți la foc mediu-mare; amestecați energic aluatul până se formează o peliculă uscată pe partea de jos și pe părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 2 minute.
Transferați aluatul într-un mixer de suport montatcu un atașament cu palete.
Adăugați ouă pe rând, încorporând complet între adaosuri.Răzuiți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf a1/2" sau o pungă de plastic cu 1/2" tăiată diagonal de la 1 colț. Țeavă 1 "-1 1/4" - diametru rotundela a doua foaie căptușită cu pergament (ar trebui să existe 25-30 de runde). Smooth anypointed sfaturi cu vârful degetelor umed pentru a formrotunded topuri.
Coaceți timp de 20 de minute. Temperatura mai scăzutăla 325 buc. F și se coace până se rumenesc și se usucă, 15-20 de minute.
Lăsați să se răcească complet.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o gaură micăde jos a fiecărui puf. Faceți înainte: > poate fi făcut cu 2 luni înainte. Depozitați etanș încongelator. Dezghețați înainte de a continua.
Aduceți lapte și 1/3 cană de zahărla foc mic într-o cratiță medie, amestecândpână se dizolvă zahărul. Se amestecă amidonul de porumb și3 linguri de apă într-un castron mic pentru a se dizolva.
Bateți gălbenușurile de ou cu 1/4 cană rămasăzahăr într-un castron mediu.
Adăugați amidon de porumbamestec. Treceți treptat în amestecul de lapte fierbinte; reveniți la cratiță.
Bateți constant la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Bateți până latopit și neted. Împărțiți crema de patiseriela fel între 2 boluri medii (aproximativ1 1/4 căni fiecare). Apăsați direct folia de plasticla suprafața a 1 castron de cremă de patiserie.Se răcește până se răcește și se rezervă pentru sarecaramel mousseline. Utilizați imediat crema hotpastry pentru crema diplomat.
Adăugați ciocolată cu lapte în crema de patiserie fierbinte; amestecapână se topește și se omogenizează. Apăsați ambalajul din plastic direct pe suprafața cremei și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Așezați 2 linguri de apă rece într-un mediu mediucastron.
Presărați gelatina peste; lăsați să stea timp de10 minute pentru a se înmuia. Aduceți 1/2 cană de cremăun fierbere într-o cratiță mică.
Adăugați amestecul de cremă fierbinte în amestecul de gelatină înmuiat și amestecați până se dizolvă. Se răcește până se răcește, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Așezați 1 cană de cremă răcită într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți până cândvârfuri formă.
Se adaugă amestecul de gelatină și se batepână se formează vârfuri rigide.
Îndoiți frisca în amestec de ciocolată în 3 completări, pliabile doar pentru a amesteca între completări. Acoperiți și răciți până lasetați, aproximativ 3 ore.
Se amestecă 2 linguri de apă, zahăr și smântână de tartarîntr-o cratiță la foc mediu-mic pânăzahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare; fierbeți fără a amesteca, ocazional învârtiți tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până când se formează o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc;adăugați treptat smântână (amestecul va bubblevigoros). Se amestecă până când orice caramel bitsdizolve și amestecul este neted.
Într-un mixer de stand prevăzut cu un whiskattachment, bateți crema de patiserie răcită rezervată și sosul de caramel la viteză medie.Adăugați treptat unt, câte 1 lingură odată,bătând până se încorporează complet întreadăugări. Bateți în sare și vanilie. Scoateți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic sau o pungă de plastic cu 1/4" tăiată în diagonală de la 1 colț și țeavă în pufuri crem. Covercream puffs și chill.
Setați discul de foietaj pe o farfurie de servire. Puneți deoparte jumătate din pufurile de cremă.Scufundați fundul pufurilor de cremă rămase în
Glazurați ciocolata și aranjați-o într-un cerc,cu ciocolata în jos, în jurul marginii patiseriei, lăsând o margine simplă de 1/2". Repetațicu pufurile de cremă rămase, stratificând pesteprimul rând de pufuri ca și cum ar fi așezat cărămizi. Crema diplomat răcită cu lingură în centrul lui G bucormteau, întinzându-se până la marginea interioară a pufurilor de cremă.Praf ușor cu zahăr pudră.