Ciocolata Chai Latte Tort
Chocolate Chai Latte Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 279 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână unt, chipsuri de ciocolată semidulce, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolata Chai Latte Tort, Tort Chai Latte condimentat amestecați fursecurile cu glazură de cremă de vanilie, și Ceai Chai Latte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mic, aruncați chipsuri de ciocolată cu 1 lingură de amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, 1/4 cană de amestec de latte Chai uscat, apa, uleiul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsurile de ciocolată acoperite.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și untul până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mic cu microunde, laptele cu microunde la 10 până la 15 secunde sau până când este foarte cald. Se amestecă 1 lingură de amestec uscat de chai latte până se dizolvă; se amestecă în amestecul de zahăr pudră până se omogenizează și se întinde.
Se întinde peste tort. Chiar înainte de servire, presărați scorțișoară. Depozitați ușor acoperit.