Ciocolata Catifea Tort Aluat
Ciocolata catifea tort aluat ar putea fi doar desert sunteți în căutarea pentru. O porție conține 708 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Milkshake-Uri Cu Tort De Catifea Roșie, Înghețată Cu Tort De Catifea Roșie, și Aluat de tort clătite de catifea roșie cu sirop de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți bucățile de ciocolată semidulce într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale mari de 30 de secunde până la topire (aproximativ 1 1/2 minute Timp total). Se amestecă până se omogenizează.
Bateți untul și zahărul brun la viteză medie cu un mixer electric, bătând aproximativ 5 minute sau până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se omogenizează.
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Adăugați treptat 1 cană de apă fierbinte într-un flux lent și constant, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă vanilia. Utilizați imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.