Ciocolata Bûche de Noël-ar putea să fie doar garnitura sunteți în căutarea pentru. Această rețetă servește 10 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 597 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zahăr de cofetărie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolata Buche de Noel, Cherry-and-Chocolate B. L. De no. L. L. L. L. L. L, și De ciocolata, Migdale Bûche de Noël. pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 163°. aburiți o foaie de copt cu margini de 12 pe 17 inci cu spray de gătit; tapetați cu pergament. Cerneti cacao si faina impreuna intr-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Bateți gălbenușurile și coaja până se îngroașă, 8 minute. Într-un castron separat, bateți albușurile până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați zahăr; bate până devine lucios și rigid. Îndoiți 1/4 de albi în gălbenușuri, apoi pliați în albii rămași. Îndoiți amestecul de suc și făină. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Zahăr
Gălbenuș De Ou
4
Se toarnă aluatul în tigaie; răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți până când tortul revine la atingere, 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Cerneti suficienta cacao pe un prosop mare de bucatarie pentru a o acoperi. Inversați tortul cald pe prosop. Îndepărtați cu grijă pergamentul. Începând de la capătul lung și folosind prosopul ca ghid, înfășurați tortul și prosopul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
7
Transferați rola, cusătura în jos, pe suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Faceți umplutura: bateți crema de brânză, untul, sucul și coaja până devin cremoase. Bateți treptat în zahăr și sare. Capac; se răcește până la ferm, dar se întinde, 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Suc
Zahăr
Sare
9
Faceți glazură: topiți ciocolata; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
10
Se amestecă cacao, suc și 1 lingură. apă caldă. Bateți untul, zahărul și sarea până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Suc
Zahăr
Apă
Sare
11
Se amestecă în ciocolată, apoi amestecul de cacao.
Întindeți umplutura rămasă peste tort. Tort Reroll. Acoperiți cu prosop și răciți, cu cusătura în jos, până când umplerea este setată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
14
Tăiați tortul pe diagonală; îndepărtând o bucată de 3 inci de la fiecare capăt pentru ramuri.
15
Răspândiți 1 t bsp. de umplere pe fiecare bucată; apăsați pe partea lungă a tortului la capetele opuse. Tort de îngheț. Desenați linii cu o furculiță pentru a semăna cu scoarța. Desenați cercuri pe ramuri pentru a arăta ca inele. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoarță
16
Scoateți tortul din frigider cu 1 oră înainte de servire. Cerneti zaharul cofetarilor peste tort, daca doriti.