Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace

Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace
Ciocolata-alune răspândit no-coace este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un condiment foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți extract de vanillan, răspândire de ciocolată-alune, ovăz laminat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Răspândirea Alunelor De Ciocolată, Răspândirea Alunelor De Ciocolată, și Răspândirea Alunelor De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un vas de copt de 8 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul, extractul de vanilie și sarea în untul topit; se aduce la fierbere și se gătește și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Reduceți căldura la mediu; adăugați untul de arahide și răspândirea de ciocolată-alune. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Se ia de pe foc și se adaugă ovăzul; amestecați pentru a acoperi uniform. Aruncați amestecul în vasul de copt pregătit; se întinde într-un strat uniform folosind o spatulă sau o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați amestecul să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
6
Scoateți din vasul de copt, ridicându-l de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Tăiați în bare pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista