Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace

Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace
Ciocolata-alune răspândit no-coace este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un condiment foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți extract de vanillan, răspândire de ciocolată-alune, ovăz laminat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Răspândirea Alunelor De Ciocolată, Răspândirea Alunelor De Ciocolată, și Răspândirea Alunelor De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un vas de copt de 8 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul, extractul de vanilie și sarea în untul topit; se aduce la fierbere și se gătește și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Reduceți căldura la mediu; adăugați untul de arahide și răspândirea de ciocolată-alune. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Se ia de pe foc și se adaugă ovăzul; amestecați pentru a acoperi uniform. Aruncați amestecul în vasul de copt pregătit; se întinde într-un strat uniform folosind o spatulă sau o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați amestecul să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
6
Scoateți din vasul de copt, ridicându-l de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Tăiați în bare pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista