Ciocolata Alba Blondie Negrese
Ciocolata alba Blondie negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 385 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 310 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată Albă Blondie Bites, Blondie Negrese, și Blondie-Topped Negrese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Topiți untul și ciocolata albă împreună la foc mic într-o cratiță.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor. Între timp bateți ouăle cu zahărul și extractul de vanilie într-un bol de amestecare; se amestecă în amestecul de unt și se amestecă făina și sarea până se combină bine. Scoateți aluatul în tigaia pregătită; presărați cu chipsuri de ciocolată albă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tigaiei iese curată, 30 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească în tigaie timp de aproximativ 10 minute înainte de a tăia în bare.