Cindy homar umplute vinete ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta fel de mâncare parte. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Un amestec de sare și piper, vinete, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 29%. Încercați Cindy Homar Umplute Vinete, Homar Umplut, și Filet Umplut Cu Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mic cu cele 8 crenguțe de rozmarin. Întoarceți focul la cea mai mică setare și lăsați rozmarinul și untul să se contopească, dar nu lăsați untul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-o tigaie medie, sotati usturoiul, ceapa si rozmarinul tocat impreuna in 1 lingura de ulei de masline pana cand usturoiul si ceapa devin parfumate. Apoi adăugați carnea de homar și gătiți ușor timp de 3 până la 5 minute. Condimentați ușor carnea de homar cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Homar
Ulei De Măsline
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pe o suprafață curată, luați o bucată de slănină și așezați-o pe lungime. Înveliți ușor feliile de vinete cu ulei de măsline și abia condimentați cu sare și piper. Puneți o bucată de vinete acoperite deasupra slăninei, perpendicular. Puneți o bucată de mozzarella deasupra vinetelor. Scoateți o porție generoasă de homar și așezați deasupra brânzei. Puneți o altă bucată de vinete deasupra homarului și creați un sandviș cu vinete. Înfășurați slănina în jurul sandvișului, apoi puneți-o ușor pe o foaie de prăjituri sau un vas sigur pentru cuptor. Repetați acest proces până când se folosește tot homarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Ulei De Măsline
Vinete
Homar
Brânză
Cookie-uri
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Scoateți crenguțele de rozmarin din unt și puneți-le deoparte pe o farfurie sau pe o suprafață curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
6
Se toarnă untul de rozmarin deasupra sandvișurilor până când toate sunt saturate. Condimentați ușor sandvișurile cu sare și piper înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Unt
7
Coaceți până când slănina s-a rumenit frumos, aproximativ 10 minute.
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.