Cina în seara asta: supă prăjită de roșii și vinete
Cina in seara asta: roșii prăjite și supa de vinete ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 234 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina in seara asta: Paste cu vinete prăjite și roșii, Cina în seara asta: supă proaspătă de roșii cu Guacamole de porumb prăjit, și Cina in seara asta: pâine și supă de roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Între timp, aruncați roșiile, morcovii și usturoiul cu 2 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Întindeți-vă pe o foaie mare de copt, asigurându-vă că păstrați roșiile tăiate cu fața în jos.
Aruncați vinetele, năutul și pudra de curry cu 2 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Întindeți acest amestec pe o foaie de copt separată.
Puneți ambele foi de copt în cuptor și gătiți timp de 45 de minute. Amestecați ambele cam la jumătatea drumului.
Scoateți ambele foi de copt din cuptor. Îndepărtați pielea de pe roșii. Aruncați tot conținutul de pe foaia de copt cu roșiile într-un blender. Procesați până la neted.
Se toarnă acest amestec într-o oală mare.
Adăugați conținutul din a doua foaie de copt în oala mare. Subțiați supa cu 3 căni de apă. Întoarceți focul la mediu și aduceți la fierbere. Condimentează cu sare și piper după gust. Apoi opriți focul. Se toarnă în boluri și se servește cu coriandru și niște pâine rustică.