Cina În Seara Asta: Supa De Tăiței De Pui A Lui Alice Waters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: supa de tăiței de pui a lui Alice Waters. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 316 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui cu piele, mărar, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: supa de morcovi a lui Alice Waters, Cina În Seara Asta: Gazpacho Al Lui Alice Waters, și Cina În Seara Asta: Supă De Tăiței De Pui În Stil Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați stocul și sânul. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la vârf, apoi coborâți la foc mic. Îndepărtați orice spumă rămasă, apoi adăugați jumătate din ceapă, morcov, țelină și păstârnac, plus crenguța de pătrunjel. Gatiti la foc mic timp de 30 de minute.
După 30 de minute, scoateți puiul cu grijă pe o farfurie pentru a se răci și strecurați bulionul pentru a îndepărta legumele fierte. Întoarceți bulionul în oală și gustați pentru sare. Începeți o a doua oală cu apă clocotită pentru a găti tăiței. Când puiul este rece, separați carnea de piele și oase și tăiați-o.
Așezați într-un castron mic și turnați puțin bulion fierbinte peste el pentru a-l menține umed.
Adăugați ceapa rămasă, morcovul, țelina și păstârnacul în bulion. Se fierbe încă 15 minute, până se înmoaie. Între timp, gătiți tăiței în apă clocotită cu sare până se înmoaie.
Adăugați tăiței fierți, puiul și bulionul acestuia și gustați pentru condimentare. Puneți supa în boluri și acoperiți cu mărarul proaspăt.