Cina în seara asta: Salata Caesar a lui Ferran Adri

Reteta cina in seara asta: Salata Caesar a lui Ferran Adri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție conține 524 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 160 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Un amestec de parmezan, gălbenușuri de ou, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Pui prăjit de Ferran Adrians, Aripioare de pui cu ciuperci Ferran Adrians, și Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline peste mediucăldură până la shimming, apoi adăugați bucățile de pâine și aruncați pentru a acoperi. Coborâți focul și gătiți ușor, aruncând tigaia ocazional, până când pâinea este crocantă, dar încă puțin mestecată în centru, 10-15 minute.
Între timp, combinați usturoiul și hamsiile într-un robot de bucătărie mic (sau tocați foarte fin cu mâna și adăugați într-un castron mediu) și pulsați pentru a toca complet ingredientele.
Adăugați gălbenușurile de ou și pulsați pentru a combina, apoi stropiți în oțetul de sherry cu mașina funcționând pentru a încorpora complet.
Adăugați uleiul cu mașina în funcțiune pentru a crea un pansament gros, asemănător maionezei (alternativ, oțetul și uleiul pot fi bătute în vas cu mâna încetul cu încetul).
Adăugați jumătate de parmezan ras în pansament.Condimentează cu sare și piper după gust. Dacă doriți, amestecați puțină apă (sau mai mult oțet) pentru a o subția.
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu pansamentul și crutoanele. Împărțiți între boluri și acoperiți cu parmezanul rămas și piperul negru proaspăt ras.