Cina în seara asta: puiul lui Roger Ebert cu orez parfumat

Cina în seara asta: puiul lui Roger Ebert cu orez parfumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: puiul lui Roger Ebert cu orez parfumat. Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 497 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, ghimbir, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 149 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Pește Parfumat Vinete, Cina In Seara Asta: Orez De Pui Hainanese, și Cina în seara asta: pui și orez cu șofran.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă cubul de bouillon în apă și se combină orezul în aragazul de orez cu uleiurile, sarea, usturoiul și ghimbirul. Amestecați bine, apoi așezați puiul și legumele deasupra. Porniți aragazul de orez și lăsați-l să gătească până când ați terminat. (Această rețetă ar putea fi preparată și într-o cratiță medie cu capac: continuați aducând la fierbere și fierbând la foc mic până când orezul este fiert.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Odată gata, amestecați bine ingredientele pentru a acoperi orezul cu ulei și serviți cu Sriracha sau alt sos fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista