Cina în seara asta: cârnați în tigaie cu struguri

Cina in seara asta: cârnați în tigaie cu struguri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 792 calorii, 28G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,23 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, cârnați, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma strugurii verzi, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cina în seara asta: cârnați italieni prăjiți cu struguri, Cina În Seara Asta: Cârnați Fierți Cu Cidru Cu Salvie, și Cina in seara asta: tigaie macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mic.
Adăugați căței de usturoi și, când încep să sfârâie, adăugați cârnații într-un singur strat. Acoperiți tigaia și gătiți ușor, întorcând cârnații și mișcându-i ocazional în jurul tigaiei, pe măsură ce încep să se rumenească și eliberează puțină grăsime. După 10 minute adăugați fulgii de chili și continuați să gătiți încă 10 minute până când cârnații sunt aurii peste tot. Înclinați tigaia și îndepărtați toate, cu excepția câtorva linguri de grăsime.
Pescuiți cățelele de usturoi și adăugați strugurii în tigaie, amestecând pentru a le acoperi bine cu sucurile de tigaie. Acoperiți și gătiți până când strugurii se înmoaie și își eliberează sucurile, 7-10 minute, apoi scoateți capacul și dați focul la mare. Reduceți sucurile de tigaie, amestecând și întorcând cârnații și strugurii des, până când sunt glazurate și caramelizate.
Serviți cârnații (tăiați în jumătate) cu strugurii împrăștiați peste ei și sucurile de tigaie stropite deasupra.