Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de ierburi

Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de plante este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 406 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu chiftele verzi și sos de ierburi, Cina în seara asta: pui prăjit cu ierburi cu pudră de usturoi, și Cina în seara asta: ton la grătar cu sos roșu Tomatillo.
Instrucțiuni
Așezați picioarele de pui pe o tăietură și tăiați cu grijă o fantă până la os cu un cuțit ascuțit. Lucrând cu vârful cuțitului, scoateți carnea din os și tăiați orice zgârietură. Sare și piperează picioarele dezosate și luciază cu puțin ulei de măsline.
În timp ce un grătar sau o tigaie pentru grătar se încălzește, combinați ierburile și muștarul într-un blender sau un robot de bucătărie mic și tocați, apoi adăugați ulei de măsline pentru a crea un sos abia turnat. Condimentează după gust cu sare și piper și ascuți cu suc de lămâie.
Grătiți puiul cu pielea în jos până când este auriu și crocant, apoi terminați pe cealaltă parte.
Se servește cu sosul de ierburi.