Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de ierburi

Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de ierburi
Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de plante este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 406 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu chiftele verzi și sos de ierburi, Cina în seara asta: pui prăjit cu ierburi cu pudră de usturoi, și Cina în seara asta: ton la grătar cu sos roșu Tomatillo.

Instrucțiuni

1
Așezați picioarele de pui pe o tăietură și tăiați cu grijă o fantă până la os cu un cuțit ascuțit. Lucrând cu vârful cuțitului, scoateți carnea din os și tăiați orice zgârietură. Sare și piperează picioarele dezosate și luciază cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Picior De PuiPicior De Pui
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
În timp ce un grătar sau o tigaie pentru grătar se încălzește, combinați ierburile și muștarul într-un blender sau un robot de bucătărie mic și tocați, apoi adăugați ulei de măsline pentru a crea un sos abia turnat. Condimentează după gust cu sare și piper și ascuți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Grătiți puiul cu pielea în jos până când este auriu și crocant, apoi terminați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se servește cu sosul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista