Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cina în seara asta: midii în sos Goan (Thisri). O porție conține 475 calorii, 18g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastă de tamarind, piper cayenne, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Cina In Seara Asta: Goan Creveți Curry, Cina In Seara Asta: Midii Cu Fenicul Si Portocala, și Cina în seara asta: midii cu fenicul și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare cu capac la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați ceapă. Amestecați des cu o lingură de lemn și gătiți timp de aproximativ cinci minute sau până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ghimbir și usturoi. Continuați să amestecați și gătiți timp de un minut, până când este foarte parfumat. Apoi adăugați piper cayenne, boia de ardei, turmeric, chimen și coriandru. Gatiti timp de 10 secunde, apoi adaugati pasta de tamarind, sare, lapte de cocos si doua cani de apa. Se amestecă bine și se aduce la foc mic. Acoperiți cratița și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pastă De Tamarind
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați să fiarbă ușor timp de 20 de minute.
4
Creșteți căldura la mediu.
5
Adăugați midii, acoperiți din nou și lăsați să fiarbă puternic timp de aproximativ 5 minute sau până când midiile s-au deschis. Aruncați orice midii care nu se deschid.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.