Cina in seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cina în seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 840 calorii, 45g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână untură, semințe de dovleac, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pipian Verde Mole (semințe de dovleac verde Mole), Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo), și Cina in seara asta: Camarones en Pipian (creveți în sos de semințe de dovleac).
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați jumătățile de ceapă, usturoiul, tomatillos și jalapenos cu 1/2 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați aproximativ jumătate din acest amestec, sau cât mai multe care se vor potrivi într-un singur strat, în tigaie. Gatiti, intoarcand ocazional pana se innegreste usor pe toate partile. Repetați cu cealaltă jumătate. Aruncați cele fierte într-un castron mare, cu excepția jalapeno, care trebuie să aibă tulpina și semințele îndepărtate. Apoi adăugați-l în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
După ce se răcesc puțin, amestecați totul în loturi.
4
Transferați sosul piure într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți broilerul. Înveliți poblano în 2 linguri de ulei și apoi puneți-l sub broiler. Gatiti, intorcand ocazional, pana se innegreste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Se transferă într-o pungă de plastic și se lasă la abur timp de 15 minute. Apoi îndepărtați pielea înnegrită, tulpina și semințele. Tăiați aproximativ carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
7
Adăugați poblano, semințe de dovleac, coriandru, epazot și 2 căni de bulion în blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Combinați cu sosul tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Adăugați untura într-o oală mare sau cuptor olandez setat la foc mediu. Se toarnă cu grijă amestecul de chile (s-ar putea stropi). Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Se toarnă bulionul rămas și 1 lingură de sare. Gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.