Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara

Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara
Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă face 4 porții cu 300 de calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, chimen măcinat, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina în seara asta: supă de ardei roșu cu semințe de chimen prăjite, Cina în seara asta: Linguine cu roșii de moștenire, capere, hamsii și Chile, și Cina în seara asta: supă de creveți Chile întunecată cu epazot.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu supă grea, încălziți jumătate din uleiul de măsline la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și ghimbirul și gătiți până se înmoaie, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați jumătate din usturoi și gătiți încă un minut, apoi adăugați chimen și scorțișoară și gătiți, amestecând des, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Adăugați roșiile și stocul și aduceți la fierbere. Fierbeți până când roșiile sunt foarte moi, 15-20 de minute, apoi transferați supa într-un blender. Puree până se omogenizează, apoi se întoarce în oală și se amestecă miere, suc de lămâie, sos chile și sare după gust. Reglați pentru dulceață, aciditate și picant, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu până când strălucește, apoi adăugați roșiile și gătiți până când pielea moale și pielea au început să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul rămas și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Serviți supa cu garnitură de roșii cherry și iaurt, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Castellroig Cava Brut cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista