Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara

Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă face 4 porții cu 300 de calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, chimen măcinat, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina în seara asta: supă de ardei roșu cu semințe de chimen prăjite, Cina în seara asta: Linguine cu roșii de moștenire, capere, hamsii și Chile, și Cina în seara asta: supă de creveți Chile întunecată cu epazot.
Instrucțiuni
Într-o oală cu supă grea, încălziți jumătate din uleiul de măsline la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa și ghimbirul și gătiți până se înmoaie, 4-5 minute.
Adăugați jumătate din usturoi și gătiți încă un minut, apoi adăugați chimen și scorțișoară și gătiți, amestecând des, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile și stocul și aduceți la fierbere. Fierbeți până când roșiile sunt foarte moi, 15-20 de minute, apoi transferați supa într-un blender. Puree până se omogenizează, apoi se întoarce în oală și se amestecă miere, suc de lămâie, sos chile și sare după gust. Reglați pentru dulceață, aciditate și picant, după cum este necesar.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu până când strălucește, apoi adăugați roșiile și gătiți până când pielea moale și pielea au început să se despartă.
Adăugați usturoiul rămas și gătiți încă câteva minute.
Serviți supa cu garnitură de roșii cherry și iaurt, dacă utilizați.