Cina de vin: somon cu unt Miso, mazăre Snap și un ou prăjit asociat cu un Deux amis Zinfandel din 2007

Cina de vin: somon cu unt Miso, mazăre Snap și un ou prăjit asociat cu un Deux amis Zinfandel din 2007
Cina de vin: somon cu unt Miso , mazăre și un ou prăjit asociat cu un Deux amis Zinfandel din 2007 ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2178 calorii, 170g de proteine, și 127g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 22,26 USD pe porție. Această rețetă de la Tokyo Terrace are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de tokyo terrace septembrie 5, cina de vin: somon, japoneză, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de yummy. Pentru a utiliza până gata de utilizare piecrust ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Somon Prăjit Cu Glazură Miso Și Mazăre Cu Zahăr, Somon Asiatic crocant cu tăiței prăjiți, pak choi și mazăre cu zahăr, și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan pentru rețete similare.

Ingrediente

281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Scallop și porumb Gy a cu sos de scufundare Sriracha, asociat cu HB Picpoul de Pinet 2009Scallop și porumb Gy a cu sos de scufundare Sriracha, asociat cu HB Picpoul de Pinet 20094creveți și cu veneFelul PrincipalFelul Principal4creveți și cu veneEdamame Crostini cu Meyer Lemon & Shiso, asociat cu Yuki no Bosha Junmai GinjoEdamame Crostini cu Meyer Lemon & Shiso, asociat cu Yuki no Bosha Junmai Ginjo4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)4creveți și cu veneOuăOuă4creveți și cu venePeștePește4creveți și cu veneMâncare japonezăMâncare japoneză4creveți și cu vene1 plic (3/4 uncie) mix pentru sos de ciuperci1 plic (3/4 uncie) mix pentru sos de ciuperci4creveți și cu veneChipsuri de rădăcină de Lotus cu Sake spumant Hou Hou ShuChipsuri de rădăcină de Lotus cu Sake spumant Hou Hou Shu2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilShiro (alb) pastă miso, temperatura camereiShiro (alb) pastă miso, temperatura camerei4creveți și cu veneUlei De MăslineUlei De Măsline4creveți și cu veneBurtă de porc și praz Yakitori cu Slaw Asiatic, asociat cu Ramon Bilbao Crianza Rioja 2005Burtă de porc și praz Yakitori cu Slaw Asiatic, asociat cu Ramon Bilbao Crianza Rioja 20054creveți și cu veneDoar un post mai mult pentru a merge! Ești gata pentru desertDoar un post mai mult pentru a merge! Ești gata pentru desert4creveți și cu veneLegumeLegume4creveți și cu veneScoateți cu grijă somonul din tigaie și puneți-l pe o farfurie. Pune deoparteScoateți cu grijă somonul din tigaie și puneți-l pe o farfurie. Pune deoparte4creveți și cu veneUscați ușor somonul cu un prosop de hârtie. Condimentează ușor cu sare și piper. Pune deoparteUscați ușor somonul cu un prosop de hârtie. Condimentează ușor cu sare și piper. Pune deoparte4creveți și cu veneSomon cu unt Miso, mazăre Snap și un ou prăjitSomon cu unt Miso, mazăre Snap și un ou prăjit4creveți și cu veneSomon cu unt Miso, mazăre de zahăr și ou de prepeliță prăjit, asociat cu deux amis Zinfandel 2007Somon cu unt Miso, mazăre de zahăr și ou de prepeliță prăjit, asociat cu deux amis Zinfandel 20074fripturi de somon tăiate în centru, piele pefripturi de somon tăiate în centru, piele pe4creveți și cu veneSare și piperSare și piper4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprosciutto feliat, jamon iberico sau altă șuncă de calitate superioară, tăiată cubulețeprosciutto feliat, jamon iberico sau altă șuncă de calitate superioară, tăiată cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei4creveți și cu veneCina de vin: somon cu unt Miso, mazăre Snap și un ou prăjit asociat cu un Deux amis Zinfandel din 2007Cina de vin: somon cu unt Miso, mazăre Snap și un ou prăjit asociat cu un Deux amis Zinfandel din 20072010de Tokyo Terrace pe 5 septembriede Tokyo Terrace pe 5 septembrie4creveți și cu veneMultiMulti

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista